• Grootste aanbod BMW velgen van Nederland
  • Winkel in Cappelle aan den IJssel
  • Klanten geven ons een 8,9

Over Ons

Voor iedere BMW rijder hebben wij een passende set BMW velgen. Of je nu net je eerste BMW hebt gekocht, of als je een halve eeuw trouw bent aan het merk.

Continu speuren wij de markt af om te kijken waar we de mooiste sets kunnen vinden. Zo lieten we begin dit jaar nog een aantal exclusieve Amerikaanse velgen overkomen. Gewoon, omdat ze echt heel erg mooi passen onder jouw BMW.

Omdat we continu groot blijven inkopen en een constante stroom hebben met velgen vanuit de dealerbedrijven kunnen we scherpe prijzen hanteren. Dankzij onze ruime voorraad hebben we bovendien altijd de ideale set originele BMW velgen voor jou liggen. Wil je de set direct onder de auto hebben? dat doen we gewoon kosteloos!

Winkel

Kom gewoon eens langs

WheelsOnline heeft alles onder één dak. Voor een liefhebber van velgen is een bezoek aan onze winkel in Capelle aan den Ijssel dan ook echt een ervaring die je niet snel zal vergeten. Niet alleen omdat we een indrukwekkende hoeveelheid velgen hebben staan. Ook omdat onze mensen zich onderscheiden door kennis van de markt en het product. Nieuwe set velgen nodig voor je BMW? Neem rustig de tijd en loop eens rustig rond. En desgewenst neem je ze direct mee. 

Meer Informatie

Montage

We helpen je graag

In de WheelsOnline winkel vind je niet alleen producten, maar ook een aantal bruggen. Waarop onze monteurs bijna continu bezig zijn met het plaatsen van nieuwe sets. Maak een afspraak en wij monteren of vervangen jouw velgen terwijl je wacht. 

Meer Informatie

Nieuws

Altijd iets te vertellen

Wij zoeken het internet af. En vinden daardoor ook vaak nieuwe producten, kopen leuke toevoegingen of we ontdekken iets waarvan jij ook moet weten. Eenvoudig op de hoogte blijven doe je via de WheelsOnline Blog. Waar we bijna wekelijks iets publiceren rondom WheelsOnline.

Lees het nieuws

Assortiment

Bekijk onze voorraad

Met meer dan 400 sets op voorraad zijn wij de grootste aanbieder van originele BMW velgen in Nederland. Dit volledige assortiment vind je ook in online in onze webwinkel. Niet gevonden wat je zocht? Door directe lijnen met zowel dealers, fabrikanten als de tussenhandel zijn we altijd in staat om de unieke set velgen te vinden die jij zoekt.

Bekijk de voorraad

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag over een product, een set velgen of over WheelsOnline? Wij staan klaar om je te helpen

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk ook eens hetgeen we voor je kunnen bestellen.

Bekijk het aanbod